Er nettstedet ditt raskt nok? Googles hastighetsrapport gir deg svaret!

Google Search Consoles hastighetsrapport avslører lastehastigheten din!

Vi har lenge fått ventet på lanseringen av Page Speed ​​Report, men nå kan vi endelig legge et lokk på spenningen!

Det får du ved å bruke hastighetsrapporten når det kommer til lastehastigheten din

Den ligner på andre rapporter som finnes i Search Console, og kategoriserer nettadresser i grupper i henhold til deres evne til å oppfylle visse kriterier. Den nye Page Speed ​​Report samler inn data fra Google Chrome sin rapport om brukeropplevelse og grupperer automatisk nettadresser som enten ‘raske’, ‘moderat’ eller ‘sakte’.

Rapporten identifiserer også problemer som resulterer i lave lastehastigheter. Videre er URL-er med disse problemene kategorisert i samme gruppe, så det er lettere å kunne analysere funnene.

Googles Page Speed ​​Insight gir mer dybde i din lastehastighet

Dersom du ønsker mer informasjon om et av problemene som ble identifisert, blir du omdirigert til Googles Page Speed ​​Insight. Her kan du lære mer om å optimalisere nettstedet ditt for å løse det spesifikke problemet.

Siden du kan bruke rapporten til å grave deg enda dypere ned på ytelsen av nettstedet, anbefaler Google at du bruker rapporten for å holde øye med ytelsen over tid og for å spore opp problemer på nettstedet ditt som må løses.

Løsninger for din hjemmeside kan kontrolleres

Hvis du oppdager et problem som for eksempel lastehastigheten på nettstedet ditt og får det løst, kan du også gå tilbake til rapporten for å se om brukerne faktisk opplever forbedret ytelse etter at løsningen er implementert. Det liker vi!

Dette betyr at du kan få full kontroll med tanke på eventuelle endringer som du utfører på ditt nettsted. Tidligere har vi skrevet litt om andre mulige endringer som bør gjennomføres på din hjemmeside for din SEO. Vi har mye erfaring og kunnskap i forbindelse med dette, og du er hjertelig velkommen til å skrive til oss!

  Hva er Lokal SEO – Og hvorfor er det en god idé?