SEO

Oppnå større synlighet for de organiske søkeresultatene

Søkemotoroptimering, også kalt SEO, er en teknikk som benyttes for å styrke hjemmesiden din og styrke plasseringen på de forskjellige søkemotorene på internett, som bl.a. Google, Bing og Yahoo.

Hvis navnet og firmaet ditt er blant de første som dukker opp når en person søker etter bestemte ytelser eller produkter, så øker sjansene betydelig for at nettopp den personen velger din hjemmeside framfor konkurrentenes.

SEO innebærer dermed optimering av visningen av din hjemmeside, innholdet, samt linker og lignende som har fokus på å gjøre hjemmesiden mer relevant for dem som søker, ved å oppnå en bedre rangering blant søkeresultatene på diverse søkemotorer.

Våres SEO-løsninger inkluderer alltid:

Vi lager verdiskapende SEO

Snakk med en erfaren SEO-spesialist

Vil du ha en gratis SEO-rapport?

Gjennom en dybdeanalyse, utarbeider en av våre sertifiserte eksperter en skriftlig rapport.

Når man starter på en søkemotoroptimering for en ny kunde og vedkommendes hjemmeside, innledes samarbeidet med utgangspunkt i en SEO-rapport. Denne rapporten inneholder seks til åtte sider med gode råd og tips for å optimere den aktuelle hjemmesiden. Og, slik du også vil oppdage, vil denne rapporten være gull verdt når selve optimeringsprosessen går i gang.

Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Meny