SEO

Oppnå større synlighet for de organiske søkeresultatene

Søkemotoroptimering, også kalt SEO, er en teknikk som benyttes for å styrke hjemmesiden din og styrke plasseringen på de forskjellige søkemotorene på internett, som bl.a. Google, Bing og Yahoo.

Hvis navnet og firmaet ditt er blant de første som dukker opp når en person søker etter bestemte ytelser eller produkter, så øker sjansene betydelig for at nettopp den personen velger din hjemmeside framfor konkurrentenes.

SEO innebærer dermed optimering av visningen av din hjemmeside, innholdet, samt linker og lignende som har fokus på å gjøre hjemmesiden mer relevant for dem som søker, ved å oppnå en bedre rangering blant søkeresultatene på diverse søkemotorer.

Våres SEO-løsninger inkluderer alltid:

Du får innsikt i vårt SEO-arbeid, og vi er 100% åpne.

Hver måned mottar du en PDF-rapport med dine plasseringer, samt en gjennomgang av hva vi har foretatt oss den siste perioden.

Du blir tilknyttet en fast kontaktperson som du kan kontakte både på telefon og via e-post.

Viser de optimeringsmulighetene vi har funnet og hva vi mener må gjøres for å øke sannsynligheten for gode plasseringer i Google.

Viser hvordan din hjemmeside er plassert i dag og utviklingen over tid.

En gjennomgang og analyse av sidens eksisterende innhold for å finne steder å forbedre innholdet.

Vi finner og fjerner 404-feil fra siden, både via manuelle crawls av siden, samt gjennomgang av Search Console.

Ut fra søkeordene som er definert i søkeordsanalysen, retter vi den interne linkstrukturen slik at den passer til den overordnede strategien og målsetningen.

Vi justerer og retter både dine sidetitler og beskrivelser slik at de passer med søkeordene, samt de nyeste spesifikasjonene fra Google.

Avhengig av om du mangler eller har tekst som skal rettes, tilpasser vi oppgaven slik at den matcher ditt behov. Det betyr at vi enten retter eksisterende tekst eller tilføyer helt nye tekster på din hjemmeside, i samarbeid med deg som kunde.

Vi sikrer at bildene ikke fyller for mye og er optimert så godt som mulig i forhold til indekseringen i Google.

Hvis hjemmesiden din er langsom, vil vi arbeide for å senke loadtiden og dermed gjøre hjemmesiden raskere.

Dersom vi finner duplisert innhold (identisk innhold), forsøker vi så langt det er mulig å gjøre det unikt eller fjerne enkelte elementer slik at det ikke lenger er duplisert innhold.

Vi lager verdiskapende SEO

Snakk med en erfaren SEO-spesialist

Vil du ha en gratis SEO-rapport?

Gjennom en dybdeanalyse, utarbeider en av våre sertifiserte eksperter en skriftlig rapport.

Når man starter på en søkemotoroptimering for en ny kunde og vedkommendes hjemmeside, innledes samarbeidet med utgangspunkt i en SEO-rapport. Denne rapporten inneholder seks til åtte sider med gode råd og tips for å optimere den aktuelle hjemmesiden. Og, slik du også vil oppdage, vil denne rapporten være gull verdt når selve optimeringsprosessen går i gang.

Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field