Uttalelser

Vi arbeider hardt for deg

I CNH Media strekker vi oss langt for å skape gode resultater for deg som kunde. Det går ikke ubemerket hen, noe vi er utrolig glade og stolte over. Under kan du lese et utvalg der våre kunder uttaler seg om samarbeidet med oss.

Vi lar kundene få ordet 🙂

Våre kunder gir oss:
0.0
Ut av 5 mulige stjerner
God og profesjonell service

God og profesjonell service. Som selvstendig næringsdrivende er det mange ting man ofte ikke har tid til å sette seg inn i, også er det viktig at man finner partnere man kan stole på 100 prosent. CNH media har alltid gitt mitt firma god service og vært klar for å forklare eller utdype noe hvis jeg har hatt bruk for det. Du kan trygt overlate din “Adwords” til dem.

Sebastian Ovens
Hos CNH Media føler jeg meg trygg

I forbindelse med at jeg skulle starte egen virksomhet har jeg etterhvert prøvd flere forskjellige markedsføringsfirmaer. De er alle veldig smarte, snakker fort og lover alt mulig.
Hos CNH Media føler jeg meg trygg. Min bedrift vokser og i perioder så fort at jeg har vært nødt til å be CNH Media om å bremse opp litt. Jeg er ytterst fornøyd med servicen deres.

Britta Juul
Kan varmt anbefales herfra!

Vi har vært super fornøyde med CNH Media i den tiden vi har brukt dem. Det er alltid en god dialog, gode priser og kompetente folk til å utføre jobben.
De er gode til å komme tilbake til deg og de tar deg alltid med i planleggingen, samt at de foreslår nye tiltak hvis tingene går litt i stå. Vi har både brukt CNH Media til AdWords og SEO pg med god suksess. Kan varmt anbefales herfra!

CC Jagt og Fiskeri Glesborg
Dem kan du godt stole på

Jeg kan på det varmeste anbefale CNH Media innenfor Google AdWords. Vi har nå på fjerde året kunde hos CNH Media og dette har hatt stor betydning i utviklingen av hele vår virksomhet.

Lars
Min omsetningen har steget med over 300 prosent

Jeg har vært kunde hos CNH Media i over 1 år. Min omsetningen har steget med over 300 prosent utelukkende pga. AdWords og Google Shopping. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale CNH Media.

Ole Madsen
Meget effektivt!

Jeg er lite data kyndig, hadde adwords og betalte veldig mye med relativt lite utelling. CNh media kontaktet meg for å spisse min annonsering og det hadde så god effekt at jeg fikk mange flere henvendelser enn jeg kunne håndtere! Jeg anbefaler alle med adwords som ikke er eksperter å prøve dem – meget effektivt!

Wenche Sortebogen
Perfekt

Super service

Morten Holm