Hjemmeside

Vil du ha en flott og rask hjemmeside?

Våre hjemmesider leveres alltid med en stor SEO-oppstartspakke slik at din nye hjemmeside kommer godt i gang.

I CNH Media leverer vi moderne, skreddersydde hjemmesider som er designet med respekt for dine ønsker. Dessuten setter vi vår ære i å tenke på dine nåværende og nye kunder. Slik sikrer vi at du får mest mulig ut av din nye hjemmeside.

Vi lager en hjemmeside som gjør dine besøkende til kunder ved å lage en imøtekommende, tillitsfull og profesjonell hjemmeside som skaper trygghet hos dine besøkende.

Gir større salg

Under arbeidet med en ny hjemmeside tar vi alltid utgangspunkt i kundens behov. Dette gjør vi ved å snakke med deg om virksomheten din og dine ønsker for den nye hjemmesiden. Det er kombinasjonen av din bransjekunnskap og vår erfaring som skaper en hjemmeside som ikke bare er flott og innbydende, men som også gir større salg. 

Hvordan selger en hjemmeside bedre?

Det er flere forskjellige måter å forbedre hjemmesidens muligheter for å gjøre besøkende til nye kunder. I CNH Media fokuserer vi på først og fremst på å skape en god opplevelse for de besøkende ved at hver ny hjemmeside er flott, rask, brukervennlig og oversiktlig.

Dessuten arbeider vi med tillitsskapende elementer som kundeuttalelser og presentasjon av menneskene bak virksomheten slik at man som besøkende kan se hvem man handler med. Å styrke tillitten til den besøkende er ett av flere avgjørende elementer for om et salg kan finne sted. I tillegg til tillitsskapende elementer fokuserer vi på å oppfordre de besøkende til å handle eller ta kontakt, slik at vi klarer å ta hånd om de som faktisk er interesserte.

Dataorientert adgang

Er du allerede kunde hos CNH Media vil vi se nærmere på de data vi har om deg og din virksomhet. Dette kan for eksempel være den informasjonen som er hentet inn gjennom din Google Ads-annonsering. Den kan vi bruke til å foreslå et eventuelt nytt innhold som vi kan se er etterspurt av dine potensielle kunder. Videre setter vi opp Google Analytics slik at vi løpende samler inn data fra dine besøkende på hjemmesiden. Disse dataen er verdifulle i det lange løp fordi de hjelper oss med å forstå dine besøkendes behov. Vi kan på den måten bedre hjelpe deg med å få mer ut av markedsføringen din.

Hvordan ser hjemmesidene ut?

Vi designer alltid våre kunders nye hjemmesider med respekt for dine ønsker. Hvis du er nysgjerrig på hvordan disse kan se ut, så klikk på knappen for å se mer.

En CNH-hjemmeside er alltid:

FLOTT OG IMØTEKOMMENDE
SEO-OPTIMERT
LYNRASK
BRUKERVENNLIG
SKREDDERSYDD FOR DINE BEHOV
MODERNE OG RESPONSIV
FREMTIDSSIKRET

Hva koster en hjemmeside?

Når det kommer til valg av hjemmesideleverandør kan både pris og produkt variere sterkt. I CNH Media leverer vi utelukkende hjemmesider av høy kvalitet. Dette betyr også at vi ikke kompromisser verken med design eller hastighet. Vi tilbyr noen av markedets beste hjemmesider for den prisen du betaler, så ikke nøl! Velg en profesjonell samarbeidspartner når du skal ha laget din nye hjemmeside. Det er tross alt springbrettet for virksomheten din online.

Vi lager flotte hjemmesider

Snakk med en hjemmesideekspert

Priser på hjemmesider

ENGANGSUTGIFT – INGEN BINDING – 100% EIERSKAP

Basis
18.000,-engangsbeløp
 • 100% eierskap
 • Inntil 6 undersider
 • 1 kontaktformular
 • Stor SEO-oppstartspakke
 • Skreddersydd design
 • Hastighetsoptimert
 • Konverteringsoptimert
 • Analytics-oppsett og integrasjon
Premium
26.500,-engangsbeløp
 • 100% eierskap
 • Inntil 18 undersider
 • 3 kontaktformular
 • Stor SEO-oppstartspakke
 • Skreddersydd design
 • Hastighetsoptimert
 • Konverteringsoptimert
 • Analytics-oppsett og integrasjon

Ekstratjenester til din hjemmeside

Uttalelser

Komplet implementering og oppsett av våre populære modul “Uttalelser” som gir mulighet for å bruke dine kunders vurderinger som anbefalinger på din hjemmeside. Ved å bruke dine egne kunders hyggelige ord om din forretning skapes tillit i relasjonen til din nye kunde. Uttalelsene kan vises der du ønsker det, men som oftest anbefaler vi at du viser dem nederst på alle sidene slik at dine besøkende ser dem. Dessuten oppretter vi gjerne en spesiell underside som viser samtlige uttalelser. Vi setter opp inntil 10 av vurderingene. Modulen implementeres på en enkel og brukervennlig måte slik at du selv også har mulighet for å legge inn nye anmeldelser på hjemmeside.

2.000,-
Tekstforfatter

Mangler du en profesjonell tekst til din nye hjemmeside tilbyr vi å skrive den for deg. Her får du en profesjonell, unik og SEO-vennlig tekst som tar utgangspunkt i din forretning og dine behov. Prisen for profesjonelle tekster varierer i forhold til oppgavene, men ta kontakt med oss i dag så tar vi en uforpliktende prat om dine behov.

1000,- pr. time

Hjemmesidereferanser

HER KAN DU SE ET UTVALG AV HJEMMESIDER SOM CNH MEDIA HAR LEVERT.

Vil du vite mer?

Kontakt CNH Media i dag og snakk med en hjemmesideekspert som kan gi deg råd om din nye hjemmeside. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende å ta en prat om hvilke ønsker du har til din ny hjemmeside.

Full ut kontaktskjemaet, så svarer vi så raskt som mulig.

Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field