SEO Byrå som er med deg 100 prosent for å få flere kunder

CNH Media er et voksende og dynamisk SEO byrå som holder tritt med endringer i Google og andre søkemotorer

Når det kommer til optimalisering av nettsider så er det mange temaer man må tas i betrakning. For å kort nevne noen, vil man ofte høre om tekst, bilder, størrelsen på bilder, linkene, lastehastigheten, WordPress, Yoast og annonser. Et effektivt og dynamisk SEO byrå vil være nødvendig når det kommer til dette området for bedriften din. Det skjer raske endringer i Google og flere søkemotorer, så vi er nødt til å holde et godt øye med dette slik at bedriften din alltid kan rangere på toppen og kundene vil derfor finne deg først.

Introduksjon til SEO

Først vil vi begynne helt fra starten av med en introduksjon og forklare veldig kort hva vi som et SEO byrå egentlig arbeider med. Det handler først og fremst om nettsiden din og kvaliteten på denne. Vi kan gå nærmere inn på de tekniske sidene i forbindelse med hva du har for innhold, kvaliteten på innholdet, både gjennom tekst og bilder. I tillegg finnes det mye informasjon rundt linker og hvordan du bør nøye tenke på hvilke andre sider din nettside linkes til. Det at du har en sikkerhetssertifisering er også et viktig område vi også vil nevne mer om i denne artikkelen. Så følg med, for her kommer det mye nyttig informasjon!

Rangering på Google og CNH-Media

Hvorfor god kvalitet på nettsiden din er utrolig viktig

Det er mange som kanskje tenker hvorfor det er viktig å ha god kvalitet på nettsiden sin. Kanskje du tenker at det bør holde at kundene enkelt kan finne deg, adressen din og produktene eller tjenestene som du tilbyr. Det er helt forståelig å tenke i første omgang at det bør holde med disse tingene, derimot, når du ser videre på den gigantiske søkemotoren Google, så har denne andre tanker og er laget på en litt annerledes måte enn oss mennesker.

Google er en maskin, eller robot, som stadig endrer seg. Den leser gjennom billioner av sider på nettet hver eneste dag og hvert eneste minutt. Når man utvikler en nettside må man alltid tilpasse seg Google sine retningslinjer. Hvis ikke risikerer man at Google setter et stort svart flagg over nettsiden din, og du får ikke lov til å være med på leken – du blir altså ikke vist i søkeresultatene. All energien du brukte til å utvikle din nye nettside går derfor rett i vasken. Ved mindre du følger visse tips og ideer fra et vellykket SEO byrå!

De 3 hovedelementer et SEO byrå tar fatt i er blant annet teknikk, innhold og autoritet

Med den rette teknikken kan vi som et SEO byrå fokusere på å forbedre eller optimalisere din nettside. Vi ser nøye på sikkerhet, slik at kunden vet at du er et profesjonelt og ordentlig firma, i tillegg til lastehastighet, tekst, bilder og linker.

De tre hovedelementene inneholder blant annet teknikk, innhold og autoritet. Dette er viktige områder for å vise søkemotorene at du har en nettside av kvalitet, som gir en verdi av høy rangering.

Teknisk SEO  er alltid nødvendig ved en optimalisering. Kort fortalt gjelder dette selve arbeidet som utfører på hjemmesiden ved bruk av koding. Dette er selve teknikken som hjelper til at Google kan dekode på en god og rask måte.

Vi skal nå ta for oss noen områder du må tenke på når du vil optimalisere din hjemmeside.

SEO, de magiske ordene for flere kunder

Mister du noen potensielle kunder ved å ikke utføre en sikkerhetssjekk?

Er din side SSL-sertifisert? Kanskje du lurer på hvorfor dette er viktig, spesielt dersom du ikke selger et bestemt produkt gjennom hjemmesiden din og ber derfor ikke om betalingskort. Derimot, som et SEO byrå vil vi alltid anbefale alle bedrifter å få satt opp SSL-sertifikat så fort som mulig! Det finnes mange situasjoner der en potensiell kunde får en stor og ubehagelig advarsel på mobilen eller pc-en sin dersom nettsiden ikke er markert som sikker. Dette kan faktisk bety at du kan miste potensielle kunder dersom du ikke har satt opp dette på en ordentlig måte.

  6 Feil på hjemmesiden som man bør unngå for alt i verden!

For oss som et SEO byrå er det veldig enkelt å sette opp denne sertifiseringen, og vi vil gjerne hjelpe deg med det!

Utforming av tekst og hvorfor vi aldri får nok av dette

Når det kommer til tekst kan vi som et SEO byrå absolutt ikke få nok av dette! Alltid når vi snakker med våre kunder om hvordan de kan komme høyere opp på organiske søk, så er tekst et punkt vi ønsker å fokusere mye på. Vi har alltid bruk for tekst, men det er også verdt å merke seg at bruken av teksten, eller hvordan du velger å legge opp informasjonen er like viktig som selve innholdet.

Dersom du studerte på universitetet de siste 15 årene, så har du helt sikkert hørt om H1, H2, H3. Eller med andre ord, de ulike overskriftene som finnes i et normalt og hverdagslig Word dokument. Vi lærte altså at hovedoverskriften til oppgaven din eller tema for hjemmeleksen, er H1. Deretter vil det være undertitler som er H2 og dersom man vil gå enda dypere inn på ett tema, så bruker man H3. På samme måte må du sette opp tekstene på din hjemmeside, slik at det skal bli optimalisert.

Videre har vi metabeskrivelser, det er kort fortalt en beskrivelse av hjemmesiden din slik at man raskt kan komme til poenget og man kan godt forstå hva som er ditt fokus. Hvis en potensielle kunde ønsker å dele siden din med en bekjent eller en venn, så er det selve metabeskrivelsen som blir sendt videre i en forhåndsvisning. Denne må derfor vekke interesse!

I tillegg til overskrifter må du alltid huske å velge utvalgte ord som bør komme klart frem i teksten din. I denne artikkelen har vi valgt “SEO byrå” som et utvalgt ord, la du merke til det?

Bilder og hvordan du laster opp disse på den riktige måten

La oss nå se litt på hvordan søkemotorene eller “kravlerne” leser eller “indeksere” alle de flotte bildene du har lagt opp på hjemmesiden din. Var du klar over at de faktisk ikke klarer å se bildene, men kun teksten du har lagt til på hvert bilde?

Dette betyr at dersom du laster opp et bilde som heter “123.JPG”, vil søkemotoren tro at bildet har noe med “123” å gjøre. Dette til tross for at bildet ditt kanskje er av en nydelig skog eller et flott produkt du kanskje selger.

Bildestørrelser er også et poeng som bør tas med i betrakning. Selv om man ønsker bilder av høy kvalitet, så må man være litt forsiktig med å laste opp for store bilder, eller bilder som tar for mye plass. Dersom du skulle ha veldig tunge bilder, så vil dette påvirke lastehastigheten av siden din – og det vil vi absolutt unngå.

Lastehastigheten av hjemmesiden din kan ha store konsekvenser

Dersom siden din tar alt fra 1 til 5 sekunder å laste, vil din avvisningsprosent stige med 90%, som betyr at flere av dine potensielle kunder vil stenge fanen og gå videre med å søke på andre bedrifter. Dette er en pålitelig kilde fra Google.

Page speed alfa og omega for din hjemmeside, ikke kun for din rangering, men også for din konverteringsrate. Hvert sekund teller:

  • Fra 1 sekund til 3 sekunder stiger din avvisningsprosent med 32%.
  • Fra 1 sekund til 5 sekunder stiger din avvisningsprosent med 90%.
  • Fra 1 sekund til 6 sekunder stiger din avvisningsprosent med 106%.
  • Fra 1 sekund til 10 sekuder stiger din avvisningsprosent med 123%.

Dette er absolutt noe vi vil unngå for alt vi kan, og det er derfor verdt å vite at man kan håndtere lastehastigheten helt enkelt på under 30 minutter. Målet med din side er nemlig å få flere kunder, så vi må virkelig jobbe for at de ikke går videre med konkurrentene dine.

  Teknisk SEO bør aldri undervurderes

Lastehastigheten og SEO-byrå

Linkbuilding, både av kvalitet og de farlige lenkene

Lenker eller linkbuilding viser hvor god nettsiden din er. Her er det mange SEO byråer som prøver å selge deg lenker, vær veldig forsiktig med disse! Det er faktisk slik at dersom du skulle legge til mange lenker som ikke er av god kvalitet, så kan dette faktisk bli dårligere for deg enn om du ikke har en eneste lenke.

Det er lenker fra respekterte hjemmesider som er de aller beste. Vi skal ikke gå i dybden på hvordan du kan få tak i disse, men et tips er å kontakte eierne av selskapet som du gjerne vil assosieres med. På denne måten kan de legge deg inn i sitt portfolio eller direktiv – ofte mot en liten kostnad.

I CNH Media har vi erfaring at ekstern linkbuilding ikke er nødvendig for en god optimalisering og rangering av nettsider. Med godt innhold, god teknisk- og lokal SEO vil siden din rangere på en trygg måte. Dette uten å risikere at Google muligens svartemerke hjemmesiden din dersom du er utålmodig og kjøper lenker som egentlig kan betyr penger rett ut av viduet.

Lokal SEO er viktig for at kundene finner deg

De aller fleste bedrifter har en konkret adresse, gjerne til et lokale eller en bestemt butikk. Det finnes metoder slik at man kan sette opp at de som søker på din tjeneste eller produkt i et bestemt nærmiljø, enkelt finner deg først. Ved å være sikker på at du dukker opp på riktig sted, så er du også sikker på å få deg nye kunder som faktisk leter etter én som deg.

Et veldig godt tips på en god optimalisering her, er å være sikker på at du har registrert din bedrift via Google. Det er en veldig enkelt fremgangsmåte der du registrerer ditt firma, legger inn adresse, åpningstider og gjerne noen bilder. I tillegg til dette kan du faktisk dele dine tilbakemeldinger fra tidligere kunder, slik at alle kan raskt se at du byr på god kvalitet.

Hvor lang tid tar det, før du kan se faktiske resultater?

Som et SEO byrå har vi mye erfaringer i forhold til å vise faktiske resultater av optimaliseringen. Derimot er dette helt avhengig av dine konkurrenter, hvem andre kjemper den samme kampen om å rangere øverst sammen med deg? Heldigvis er det slik at i Norge så finnes det fortsatt mange nisje-bedrifter der du kan klarte raskt opp på stigen med en gang du tar ordentlig tak i saken.

Dersom du har mange konkurrenter som jobber like hardt som deg, så kan det ta 6 til 12 eller 18 måneder før du klatrer oppover. Det du bør tenke over er at så fort du er på toppen, så må dine konkurrenter jobbe hardt for å få deg nedover igjen. Med andre ord, så fort du har nådd toppen så kan du vite at du vil mest sannsynlig bli der en stund dersom du fortsetter på lik linje som du gjorde fra begynnelsen av. Heldigvis er SEO enklere enn å bli bodybuilder, man kan se gode resultater helt fra starten av!

SEO-byrå og optimalisering

Hvorfor er konverteringssporing viktig?

Når det kommer til konverteringssporing er det veldig fint at dette blir satt opp for siden din. Det er her vi kan fysisk se og måle hvor mange av dine besøkende som faktisk blir kunder hos deg. Ved hjelp av konverteringssporing kan vi se hvilke søkeord er de mest populære, og hva folk søker på for å prøve å finne deg.

Ved å vite nøyaktig dette, så kan vi deretter tilpasse oss kundene, slik at du får enda flere treff i søkeresultatene.

Hvorfor du bør velge CNH Media som ditt SEO byrå

Etter flere år med erfaring innen optimaliseringer ble CNH Media ferdig utviklet i år 2014. Spesialister innen dette området har et stadig økende behov, rett og slett fordi alt har blitt nettbasert de siste 10-årene.

  Hva er SEO og hvordan jobber egentlig Google?

Vi har selvfølgelig noen leveregler som vi følger hver eneste dag her i CNH Media. Som ditt SEO byrå er vi spesielt interessert i å vise vår troverdighet, ærlighet, gjennomsiktighet og vårt fokus. Det er ikke noe vi kun sier fordi det høres bra ut – vi bryr oss virkelig om hver og enkelt kunde. Ingen kunde er verken for stor eller for liten for oss. Vi har kunder helt fra elektrikere, frisører, event byråer og til store bedrifter innen catering eller konsulentfirmaer.

Når vi nevner troverdighet og ærlighet fokuserer vi på disse to begrepene sammen som ett, dette med tanke på at vi ikke legger skjul på noe med bedriften din som vi ser kan forbedres. Vi tror på at å bygge opp relasjoner med våres kunder og vi ønsker å ha et langvarig samarbeid. Går det bra for ditt firma, så vet vi at vi gjør alt riktig – og det viktigste for oss er at det skal gå som det suser for deg og dere!

SEO byrå som bryr seg og jobber kontinuerlig med din bedrift

Det fungerer faktisk slik med optimalisering at man dessverre ikke kan sette opp en enkel pakke, og så er det “good-to-go”. Vi hadde vært veldig glade dersom det var slik, for da hadde det vært utrolig enkelt! Likevel er det en grunn til at et SEO byrå sitter med spesialister i temaet, gjennom flere år med utdanning. Det er mange tekniske biter som må på plass, og deretter må man ta godt vare på alt sammen.

Vi sammenligner dette ofte med en plante. Du kan godt gro planten i go jord, den vokser frem med riktig lys, riktig varme og litt vann. Dersom du slutter å gi den vann, hva vil så skje? Ja, det er vi sikre på at du vet – planten vil ikke kunne overleve dersom du ikke tar godt nok vare på den.

Vi kan gjøre en enkel sammenligning på dette med din nettside: Vi kan godt bygge den raskt opp, og den vokser og blir fin. Men dersom den ikke blir tatt vare på, så kan dine konkurrenter komme og de vil “stjele” vannet fra planten din – altså får de førsteplassen på søkeresultatene.

Et SEO byrå som skiller seg ut fra andre

Som også nevnt tidligere så er det stadig endringer fra Google. Vi kan derfor stolt kalle oss et dynamisk SEO byrå som stadig oppdateres med det nyeste på markedet. For å bevise dette så har vi faktisk en hel egen side som heter “Academy”. Her deler vi gratis informasjon om det nyeste innen markedsføring og hva man bør tenke over når man arbeider med optimaliseringer.

Veien videre mellom deg og oss som ditt SEO byrå

Helt i begynnelsen når vi snakker med en ny kunde, fungerer det slik at vi gjør en analyse av det du har behov for å endre. Denne analysen og møtet er helt kostnadsfritt, og er kun for at både du og vi skal bli bedre kjent med hverandre. Det kan godt være at det dukker opp enda flere spørsmål om SEO som vi også selvfølgelig vil besvare.

Vi vil gjerne høre mer fra deg, hvordan det går med bedriften din, hvilke mål du har og hva vi kan gjøre for at disse målene går i oppfyllelse. Dersom du tar kontakt med oss, vil vi med glede gi deg en analyse utformet fra én av våre spesialister i temaet. Deretter vil vi ta en ordentlig gjennomgang av analysen med deg, slik at du til enhver tid har full oversikt over hvilket arbeid vi vil utføre.

Det er viktig for oss at du er med hele veien, og vi vil holde deg i hånden gjennom utviklingen og optimaliseringen av nettsiden til bedrift – som igjen vil føre til flere kunder for deg!