Derfor er lastehastigheten på nettstedet ditt viktigere enn du tror!

Er du sikker på å hastighetsoptimalisere nettsiden din?

Sekunder kan koste deg kunder! Ett sekund, to sekunder, tre sekunder …
Til daglig brukes Google til informasjonssøk, shopping og mer. Med et enkelt klikk har du svarene du leter etter. Eller har du det? Nettstedet er ennå ikke lastet inn …

Nå har du to alternativer. Enten venter du, uvitende om hvor lang tid det tar å laste inn ferdig – ellers klikker du på neste lenke, hvor du umiddelbart går inn på en side som inneholder nøyaktig det du lette etter.

Hastighetsoptimalisering er viktig!

Internett må være lett og raskt tilgjengelig. Ingen har tid eller tilbøyelighet til å vente. Derfor er søkemotor og hastighetsoptimalisering viktig for nettstedet ditt. Du har helt sikkert opplevd det selv også. Du er på vei til en side som ikke lastes rask nok, du sukker tungt, rister på hodet og går tilbake til søkeresultatene og prøver andre lenker som i stedet kan tilby deg informasjon raskt og enkelt.

Du er ikke alene! Peter sitter på toget på vei til jobben, der han kjeder seg og bruker tiden til å surfe på mobilen. Han søker etter en butikk i nærheten av jobben for å kjøpe nye Nike-sko, og så ser han annonsen din. Han klikker til og med på annonsen og inn på selve nettstedet ditt – du har en potensiell kunde her! 1 …… 2 …… 3 …… Peter lukker siden din med det velkjente sukk og rister på hodet.

Peter er blant de 53% av brukerne som forlater et nettsted på mobilen sin hvis siden tar mer enn tre sekunder å laste inn. Dette er definitivt ikke gode odds for et tregt nettsted! Hvis panikken sprer seg fordi du ikke aner hvor raskt nettstedet ditt bruker for å laste inn, kan du sjekke det ut (raskt) her.

  Lær trikset til å stjele konkurrentens potensielle kunder!

Et nettsted som er kjedelig kan derfor være ødeleggende for din rangering, dine brukere og ikke minst din virksomhet.

Derfor er lastehastigheten på nettstedet ditt viktigere enn du tror! 1

Unngå å bli nedgradert på Google!

Mer enn 3,5 milliarder søk blir gjort på Google hver eneste dag. Og som et markedsføringsbyrå kan vi garantere deg at du ikke er den eneste som blir funnet på side 1 på Google. Studier viser at den første siden av Google får 92% av all internettrafikk. Derfor har det aldri vært viktigere å ha god sikt og beliggenhet.

Google legger vekt på kvalitet. Dette betyr at nettstedet er relevant når det gjelder søkeord og annonser på Google, at det naturlig lastes lynraskt og dermed er konkurransedyktig. Gjennom hastighetsanalyse av nettstedet ditt kan vi i CNH Media hjelpe deg med å identifisere og optimalisere elementene som skaper problemer i hastigheten av nettsiden din. Hopp inn i kampen før du blir helt slått ut!

Tips og triks for hastighetsoptimalisering

Mange faktorer kan påvirke hastigheten på nettstedet ditt. Den ideelle belastningen varer ikke lenger enn to sekunder, og helst varer den mindre enn ett sekund. Men du kan tørke svetten av pannen, for her får du noen tips og triks for hvordan du kan gjøre en hastighetsoptimalisering.

  • Det første trikset for hastighetsoptimalisering er bildekomprimering. Å ha bildefiler på et nettsted kan noen ganger kreve mye «plass», noe som skaper konsekvenser til at nettstedet ditt lastes tregere. Derfor kan du optimalisere hastigheten ved å komprimere bildefilene. Kort sagt betyr det at du gjør filene mindre enn de faktisk er, og dermed blir det raskere å laste inn siden din. Ikke bekymre deg – dette betyr ikke forverret bildekvalitet!
  • Tips nummer 2 til hastighetsoptimalisering, er å bruke lazy loading. Spesielt betyr dette at hvis Peter prøver å få tilgang til nettstedet ditt igjen, kan han bare se filene som er nødvendige akkurat her og nå (for eksempel Nike-joggeskoene han lette etter).
  Automatisk adressevisning til alle med Google My Business! Ser kundene adressen din?

Ettersom filene bare lastes ned når de skal brukes av den besøkende, blir «lastetiden» spredt fordi nettstedet er lastet underveis. Denne metoden kan brukes til bilder, videoer, CSS og mer.

Hvis ovennevnte tips og triks for hastighetsoptimalisering like gjerne kunne vært skrevet på russisk, eller hvis du bare foretrekker å bruke tiden din annerledes, så fyll ut kontaktskjemaet, så gjør vi en gratis SEO-analyse av nettstedet ditt.